Gert den Houdijker Opweg 4 3467PG Hekendorp
Tel: 06-50401564
Email: Info@duivendrinknippels.com

NederlandsEnglishDeutsch

Reacties liefhebbers

Hier treft u de ervaringen aan van liefhebbers die mede dankzij het Drinkwatersysteem geweldige resultaten hebben bereikt. Zie hiervoor onder referenties.

Voorts treft u nog een artikel aan van het NPO over ons drinksysteem.

Hieronder treft u een aantal persoonlijke reacties aan van liefhebbers :


Beste Gert,

Ik heb na de installatie van het systeem niet meer hoeven kuren. Echter als ik de jonge duiven op een leeftijd van 4 weken apart zet,zet ik een drinkpan op het hok,omdat ze te klein zijn om uit de nippels te drinken. Zolang ze bij de oude duiven op het hok zitten is er geen vuiltje aan de lucht,maar zodra ze met de drinkpan in aanraking komen,krijgen ze last van de normale kinderziektes.

Van de 900 ongepaarde duiven in de volieres is sinds de installatie van het systeem geen enkele meer ziek geworden.

Dat is voor mij het bewijs,dat het systeem ziektes buiten de deur houdt.Het drinknippel systeem is voor mij van onschatbare waarde!

groeten .

Machiel Buijk


Beste Gert

Het systeem werkt zeer goed ,nog geen last gehad met eender welke besmetting behalve de jongen die hebben licht adeno gehad maar zo’n lichte besmetting dat na 4 dagen zonder antibiotica de besmetting volledig weg was.

Van mijn kant uit zeer positief dus. Ik zal u de adressen mailen van zeer geïnteresseerde collega melkers.

Mvg Dirk Deroose

Kruishoutem (België)


Beste Gert

Elk jaar moest ik afrekenen met zware coli besmettingen met vele slachtoffers. Na de installatie van het systeem, nu 2 jaar,heb ik niet een keer te maken gehad met welke ziekte dan ook. De jongen worden gespeend en vallen niet meer terug zelfs als het verduisteren begint of met de paramixo enting geen enkele terugval.

Geweldig gewoon dit alles nog naast al het gemak van het gebruik.

Comb. Wouters